Om oss & kontakt

Kontakt Advokatene i Oslo

Telefon: 922 37 014
E-post: post@advokateneioslo.no

Hedgehaugveien 34, 0352 Oslo
Klikk for kart og veibeskrivelse

Åpent mandag-fredag
09:00 – 1600

Send oss en melding  Felter markert med "*" er påkrevd.


  Dette er Advokatene i Oslo

  Hanne Elmenhorst
  ADVOKAT

  Hanne Elmenhorst er Cand.jur fra Universitetet i Bergen/Oslo med spesialfag i sosial/vernerett, Eu-rett og rettspsykologi fra Universitetet i Århus. Tidligere arbeidet hun som rådgiver hos Fylkesmannen i Oslo/Akershus og seniorrådgiver i Forvaltningsavdelingen på Stortinget. Jobbet som advokatfullmektig, deretter var hun med å starte Lokaladvokaten as i 2009, hvor hun har jobbet som advokat. Innehar verv som leder i Kontrollkommisjon for barn og unge i Oslo.

  Øyvind Berre
  ADVOKAT

  Øyvind Berre har grunnfag i kriminologi og historie, hovedfag statsvitenskap og master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. Spesialfagene var petroleumskontrakter og arbeidsrett. Tidligere arbeidet han som trader/assisterende banksjef i Dnb Markets. Deretter var han juridisk rådgiver i Utdanningsetaten i Oslo, advokatfullmektig i Bytingsvik, Sterri & Rehman og advokat i Help.

  Marianne Hognestad
  ADVOKAT

  Advokat Marianne Hognestad har yrkeserfaring fra ulike rettsområder, herunder som fylkesnemndsleder, politiadvokat, eiendomsmegler og ansatt advokat. Hognestad har lang erfaring som advokat. Hun driver i dag egen advokatvirksomhet med variert praksis, og har kontorsted både i Oslo og i Risør. Hun arbeider i hovedsak med familierett, barnevern, strafferett og psykisk helsevern. Hun er blant annet fast bistandsadvokat for Aust-Agder tingrett og leder av kontrollkommisjonen ved Arendal sykehus. Hun har videre vært medforfatter til adopsjonslovens kommentarutgave.